Vyhlásenie k 1.6.2020

19.05.2020 12:49

Základná škola s materskou školou, Školská 267, Veľká Lomnica

 

Vyhlásenie

 

Vyhlasujem,že dieťa ............................................., bytom v  ..................................................................................., neprejavuje príznaky akútneho ochorenia, že regionálny úrad verejného zdravotníctva ani lekár všeobecnej zdravotnej starostlivosti pre deti a dorast menovanému dieťaťu nenariadil karanténne opatrenie (karanténu, zvýšený zdravotný dozor alebo lekársky dohľad).

Nie je mi známe, že by dieťa, jeho rodičia alebo iné osoby, ktoré s ním žijú spoločne v domácnosti, prišli v priebehu ostatného mesiaca do styku s osobami, ktoré ochoreli na prenosné ochorenie (napr. COVID-19, hnačka, angína, vírusový zápal pečene, zápal mozgových blán, horúčkové ochorenie s vyrážkami).

Som si vedomý(á) právnych následkov v prípade nepravdivého vyhlásenia, najmä som si vedomý(á), že by som sa dopustil(a) priestupku podľa § 56 zákona č. 355/2007 Z. z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

Nástup dieťaťa do MŠ : 1.6.2020

Dieťa bude navštevovať MŠ v čase od...................., do.....................(píšete napr. 7,00 do 15,00)

Povinnosť jedného rúška s označením mena dieťaťa

 

 V ................................. dňa ...................

 

Meno a priezvisko zák. zástupcu:

 

 

Adresa zákonného zástupcu:

 

 

Telefón zákonného zástupcu:

 

 

Podpis zákonného zástupcu:

 

 

 

Svojim podpisom sa zaväzujete, že všetky údaje sú pravdivé, nezamlčali ste žiadne skutočnosti ohľadom splnenia povinnosti dobrovoľného nástupu dieťaťa do materskej školy. Vyhlásenie bez originál podpisu nie je platné.

 

Poznámka: vyplniť, podpísať, preskenovať , odoslať na adresu:  msvelkalomnica@gmail.com